الإعلان الرسمي لفيلم Rebel Moon Part 2 من Netflix

افلام

الإعلان الرسمي لفيلم Rebel Moon Part 2 من Netflix


نيتفليكس تم الكشف عن التريلر الرسمي للجزء الثاني من فيلم زاك سنايدرملحمة الفضاء القمر المتمرد.

أسقط غاسل المقطع الدعائي لـ القمر المتمرد – الجزء الثاني: الندب يوم الاثنين (أدناه).

الجزء الثاني سيتم إصداره في 19 أبريل – بعد أربعة أشهر الجزء الأول، والتي انتهت على cliffhanger.

الكاتب والمخرج سنايدر قيل سابقا هوليوود ريبورتر في قصة الغلاف الأخيرة أنه يأمل في النهاية أن يصنع فيلمًا ثالثًا أيضًا. وفي المنتصف، ستكون هناك رواية مصورة، وبودكاست، وكتاب صور.

القمر المتمرد الكاتب المشارك كورت جونستاد قيل سابقا THR ل الجزء الثاني: “أود أن أقول إنه بالتأكيد فيلم خاص به، وهو فيلم مختلف تمامًا. انها ليست جمعية للفريق. لقد تم بناء الفريق، وهو الآن كذلك لماذا يقاتلون. أظن [the PG-13 cut] مدتها ساعتان، أو ربما أكثر، ولكنها رحلة متواصلة من التقلبات والانعطافات. والنهاية هي مُذهِل“.

الوصف الرسمي: “القمر المتمرد – الجزء الثاني: الندب تواصل ملحمة كورا الملحمية [Sofia Boutella] والمحاربين الناجين بينما يستعدون للتضحية بكل شيء، والقتال جنبًا إلى جنب مع شعب فيلدت الشجعان، للدفاع عن قرية مسالمة ذات يوم، وهي موطن جديد لأولئك الذين فقدوا موطنهم في القتال ضد العالم الأم. عشية معركتهم، يجب على المحاربين مواجهة حقائق ماضيهم، ويكشف كل منهم عن سبب قتالهم. وبينما تهاجم القوة الكاملة للمملكة التمرد المزدهر، يتم تشكيل روابط غير قابلة للكسر، ويظهر الأبطال، وتصنع الأساطير.

المشروع أيضًا من بطولة دجيمون هونسو، وإد سكرين، وميشيل هويسمان، ودونا باي، وأنتوني هوبكنز.

هنالك أيضا قطع ممتد “المتشددين”. الموجود في الجزأين الأولين من القمر المتمرد، ولكن لا توجد كلمة حتى الآن حول تاريخ الإصدار.

“هناك بالتأكيد الكثير من القصة في مقدمة الفيلم،” لقد سخر جونستاد من القص الممتد. “من المؤكد أنك ستحصل على المزيد من Jimmy وسترى قوسه، وستحصل على المزيد من Kora وMotherworld. ستحصل على مقدمة مختلفة عن نوبل. ستحصل أيضًا على مقدمة مختلفة لبعض الشخصيات الأصغر مثل Aris [Sky Yang]، وهو جندي العالم الأم الذي يدافع عن شخصية سام في مخزن الحبوب. لذا يمكنك إلقاء نظرة مثيرة للاهتمام على سبب تقييده الآن كجندي عبد في العالم الأم وكيف وصل إلى هناك. لذا فإن قوسه أكثر تحديدًا. لكن فقط في ضربات الفرشاة العريضة، هناك المزيد من الشخصية، وبالتأكيد، عند معرفة زاك، هناك المزيد من الحركة والمشهد والحيوية البصرية لما يفعله. هناك بالتأكيد الكثير من الأساطير، وفهم أعمق للعالم الأم ونواياهم، وما يواجهه التمرد. لذلك لم يكن هناك ما يكفي من الوقت. كان من الممكن أن يكون فيلم PG-13 مدته أربع ساعات.Source link

How To Get Free Match Masters F How To Get Unli Xbox Gift Card Royal Match Che Iphone Giveaway How To Get Bado Free Episode Ch Episode Choose All Brawl Stars Playgd Mobile F Telecharger Gbw Free Razer Gold Who App Free Co 11 Ways To Get (New-Updated) M How To Increase Pk Xd Generator Dream League So 10 Ways To Earn Onlyfans Accoun Ar Robots Gold Royal Match Fre Episode Choose Match Masters F How Can I Get A 12 Legit Ways T How To Get Free [Official] Best Playstation Off New.Updated She All Free Genshi Apex Legends Is ▶️ How To Get P How To Get Free Jackpot Mania C Imvu Credits Wo Level Up Your G Playgd Mobi Gol House Of Fun Sl Match Master Fr Madden Nfl Mobi Walking War Rob How Can I Get F Cash Frenzy Slo New Survivor.Io Claim Free Leag Simcity 3000 Un Collect Helldiv Webtoon Insane Bingo Blitz Fre How To Get Free Coin Master Spi Ar Robots Gold How To Get Free New.Updated She How To Get Free Walmart Rewards Free Eshop Code Pokemon Go Play 8 Ball Pool Rew How To Get Jack How To Get Free Garena Free Fir Get Free Coins Télécharger Wha Bingo Blitz Fre Simcity Buildit Today'S Coin Ma How To Get Free House Of Fun Fr Play Gd Mobile Bigo-Live-Free- My Singing Mons Fire Kirin Free How To Get Unli Best Buy Free C Instagram 10K F Free Instagram Match Masters F Spotify Premium Free Apple $10 Free Amazon Gif How To Get 1000 How To Get 3 Fr Free Credits Fo Discover The Se Free Followers Helldivers 2 Fr New Updates) 2 Hey Avakins. Do Dice Dreams Fre Free Amazon Gif Reading At Good Webtoon Free Co Tumile Hack/Mod Tumile Hack/Mod Call Of Duty Mo 5 Secret Surviv Get Free Candy All Valorant Co 12 Easy Ways To Get Free Cp In Monopoly Go Fre Free™ Bigo Live How To Get Free How To View Onl Survivor Io Cod Helldivers 2 Fr Free Tiktok Lik 6 Best Free Pay Vct 2024 Differ Spotify Mod Apk Livu Free Coins Get A Free $25 Free Tiktok Coi New* Get Free I Free Mine Coins Helldivers 2 Fr Free Unused Nin Easiest Free Vc (Legit) Imvu Fr Cod Points Save Play War Robots Download Gta 5 Apex Legends 5T No Waiting Free (Newest)!! 2 Wa Cash Frenzy Slo Candy Crush Fre Apex Girls All Onlyfans Free S Easy Ways To Ge Créez Une Appli Bingo Blitz Fre How To Get The Boost Your Team (Free) Unlimite Pokemon Go Free Increase Your S Monopoly Go Hac Best Free Onlin Free Primogems! Genshin Impact Madden Nfl 24 M Spotify Premium Free Best Buy G Fre Gems Pred F Free Boxes Work How To Get More How To Get Free How To Get Cred How I Get My Xb Garena Free Fir How To Increase Free Cod Points Coin Master Fre How To Get Free Free Mine Coins Play Gd - Play Get 100 Free In Walmart Rewards Jackpot Party C Genshin Impact Earn Free Pubg Fire Kirin Free How To Get Free Here'S All The 15 Easy Ways To Free Nintendo E Madden Nfl 24 M Free Nintendo E Free Monopoly G Reading At Good Free Itunes Gif 8 Ball Pool Gen Surprise Reward Garena Free Fir Discover The Se All Free Brawl 8 Ball Pool Fre How To Earn Fre 2 Best Stories Free Tiktok Fol Here Are All Th Download Millio Livu App Unlimi How To Get A Sp Coin Master Fre Nba 2K24 Locker Shein Gift Card Free Paypal Mon Coin Master Fre How I Got 40K C How To Get Free Gamehunters Clu Genshin Impact Avakin Life Hac Minecraft Free
Back To Top
How To Get Free Match Masters F How To Get Unli Xbox Gift Card Royal Match Che Iphone Giveaway How To Get Bado Free Episode Ch Episode Choose All Brawl Stars Playgd Mobile F Telecharger Gbw Free Razer Gold Who App Free Co 11 Ways To Get (New-Updated) M How To Increase Pk Xd Generator Dream League So 10 Ways To Earn Onlyfans Accoun Ar Robots Gold Royal Match Fre Episode Choose Match Masters F How Can I Get A 12 Legit Ways T How To Get Free [Official] Best Playstation Off New.Updated She All Free Genshi Apex Legends Is ▶️ How To Get P How To Get Free Jackpot Mania C Imvu Credits Wo Level Up Your G Playgd Mobi Gol House Of Fun Sl Match Master Fr Madden Nfl Mobi Walking War Rob How Can I Get F Cash Frenzy Slo New Survivor.Io Claim Free Leag Simcity 3000 Un Collect Helldiv Webtoon Insane Bingo Blitz Fre How To Get Free Coin Master Spi Ar Robots Gold How To Get Free New.Updated She How To Get Free Walmart Rewards Free Eshop Code Pokemon Go Play 8 Ball Pool Rew How To Get Jack How To Get Free Garena Free Fir Get Free Coins Télécharger Wha Bingo Blitz Fre Simcity Buildit Today'S Coin Ma How To Get Free House Of Fun Fr Play Gd Mobile Bigo-Live-Free- My Singing Mons Fire Kirin Free How To Get Unli Best Buy Free C Instagram 10K F Free Instagram Match Masters F Spotify Premium Free Apple $10 Free Amazon Gif How To Get 1000 How To Get 3 Fr Free Credits Fo Discover The Se Free Followers Helldivers 2 Fr New Updates) 2 Hey Avakins. Do Dice Dreams Fre Free Amazon Gif Reading At Good Webtoon Free Co Tumile Hack/Mod Tumile Hack/Mod Call Of Duty Mo 5 Secret Surviv Get Free Candy All Valorant Co 12 Easy Ways To Get Free Cp In Monopoly Go Fre Free™ Bigo Live How To Get Free How To View Onl Survivor Io Cod Helldivers 2 Fr Free Tiktok Lik 6 Best Free Pay Vct 2024 Differ Spotify Mod Apk Livu Free Coins Get A Free $25 Free Tiktok Coi New* Get Free I Free Mine Coins Helldivers 2 Fr Free Unused Nin Easiest Free Vc (Legit) Imvu Fr Cod Points Save Play War Robots Download Gta 5 Apex Legends 5T No Waiting Free (Newest)!! 2 Wa Cash Frenzy Slo Candy Crush Fre Apex Girls All Onlyfans Free S Easy Ways To Ge Créez Une Appli Bingo Blitz Fre How To Get The Boost Your Team (Free) Unlimite Pokemon Go Free Increase Your S Monopoly Go Hac Best Free Onlin Free Primogems! Genshin Impact Madden Nfl 24 M Spotify Premium Free Best Buy G Fre Gems Pred F Free Boxes Work How To Get More How To Get Free How To Get Cred How I Get My Xb Garena Free Fir How To Increase Free Cod Points Coin Master Fre How To Get Free Free Mine Coins Play Gd - Play Get 100 Free In Walmart Rewards Jackpot Party C Genshin Impact Earn Free Pubg Fire Kirin Free How To Get Free Here'S All The 15 Easy Ways To Free Nintendo E Madden Nfl 24 M Free Nintendo E Free Monopoly G Reading At Good Free Itunes Gif 8 Ball Pool Gen Surprise Reward Garena Free Fir Discover The Se All Free Brawl 8 Ball Pool Fre How To Earn Fre 2 Best Stories Free Tiktok Fol Here Are All Th Download Millio Livu App Unlimi How To Get A Sp Coin Master Fre Nba 2K24 Locker Shein Gift Card Free Paypal Mon Coin Master Fre How I Got 40K C How To Get Free Gamehunters Clu Genshin Impact Avakin Life Hac Minecraft Free